s

Read with caution

These posts are fairly personal so please rather judge me on some other category.

Until further notice

Until further notice

An existential crisis. That's what I think I should call it. A big - huge - problem with my entire existence. I am not saying things are over, I'm just saying things are harder than I would have liked it to be. Which things? You might ask. Well, my sense of being in...

Mondays are for being creative

Mondays are for being creative

A series of unfortunate melt-downs led to something good. It normally does 🙂 but it takes a while to get there. I had a mini-breakdown and lost my shit *almost* completely one evening after a pointless argument with the hubby. When things settled down and we all...

Net nog ‘n brief

Net nog ‘n brief

Ek het so hele rukkie terug sommer net gevoel of 'n trok my getref het. Eintlik is mens veronderstel om elke dag 'n brief te skryf dink ek - wanneer jy goed en sleg voel. Al is dit net om op te vrommel in die drom te gooi. Ek het hierdie een vir my suster ge-epos. Dit...

Draw what you feel

Draw what you feel

A good couple of months ago I was asked to draw anything - as long as it is something - by a person that waltzed into my life. "Draw what you feel." When you suffer from an I don't give a shit right now disorder, this seems like an immensely difficult task. Anything?...

Song of the moment | Kids on the run

Song of the moment | Kids on the run

I have to confess, this was my song of the moment a couple of months back too. It just does not get old. I turned 35 on Friday - aaaargh! - and I realised how much (nothing?) has changed. I was happy to do nothing for my birthday. I chose to do nothing. (As opposed to...

Gelukkige Vadersdag

Gelukkige Vadersdag

Ek het hierdie kaartjie 'n goeie paar jaar terug vir my pa gemaak vir vadersdag. Sommer net gedink ek deel dit 😉 Gelukkige vadersdag aan al die pappas daar buite. Liefde en groete,

How perfection is ruining my career (and my life!)

How perfection is ruining my career (and my life!)

I don't know how you feel about being perfect. Sure, it is impossible, but that was not the question. How do you feel about being perfect? It bothers me. It bothers me so much that I get days where I can't focus because of a mistake I have made or a design that just...

Conversations with Strangers

Conversations with Strangers

image by Miroco Machiko In my high school years we did a poem in English Literature called In Praise of the Shades by Chris Mann. It was not a particularly well-written or heart-moving poem, but don't get me wrong here! I am not saying it wasn't good. I am just saying...

Dagdroom – ‘n Gedig

Dagdroom – ‘n Gedig

Die dag droom van silwer stukkies spieël wat skitter soos sterre van papaja pêrels en geroeste doringdraad. Die dag droom van ‘n skurwe sement damwal terwyl die son saggies deur die blare praat. Die wind fluister onhoorbaar deur katoenlanderye en die trekker kreun van...

Liewe Lana Twaalf-Jaar-Terug

Liewe Lana Twaalf-Jaar-Terug

Vrydag, 21 Junie 2002 Liewe Lana, Dit is vandag jou 18e verjaarsdag. Jou appelgroen polo-nek trui en swart baadjie lê netjies op jou bed, gereed om aangetrek te word vir die partytjie wat julle weke lank al beplan. Jy *mag* vandag - wettiglik - jou eie drank koop. Jy...

Pin It on Pinterest